21 nov. 2012

Jul på Liseberg

Förra helgen for vi iväg till Göteborg. Jag och Caroline tillsammans med Helen och Mathilda. Fredag eftermiddag checkade vi in på vårt vandrarhems-rum med fyra!? våningssängar, inga fönster samt toa och dusch i korridoren. Helt ok!

Här kommer lite bilder från vårt dygn i Göteborg som började med ett besök på Lisebergs Julmarknad. Så lite julstämning fick vi allt denna kväll trots att regnet hängde i luften.

 Så här såg det upp i vårt vandrarhemsrum. Ett glas vin hann vi med innan vi tog spårvagnen till Liseberg. Vi hade det hur mysigt som helst på Linne Hostel.

 


På lördagen promenerade vi mot centrum via den mysiga stadsdelen Haga. Vi hittade flera roliga affärer bl.a en som sålde oljor med olika smaker som man dessutom fick upptappad på en liten glasflaska. Man kunde provsmaka det mesta innan, vilket var mycket bra eftersom det fanns många olika smaksättningar på både olja och vinäger.

Jättebullar!!!

Denna mycket trevliga helg avslutades med fika hos systrarna Hantoft i deras mysiga lägenhet bara några minuter från vårt vandrarhem.Inga kommentarer: